kledingmerken         

Zoeken naar kledingmerken

Artikel over misstanden in kledingindustrie zet kledingmerken aan tot actie Sympany Geef goed door.
Artikel over misstanden in kledingindustrie zet kledingmerken aan tot actie. Grote kledingmerken als CA HM Inditex Zara en PVH Tommy Hilfiger beloven actie te ondernemen voor verbetering van de levensomstandigheden van migrantenarbeidsters in de kledingindustrie in Zuid India. De bedrijven zeggen dit naar aanleiding van een artikel dat in januari is gepubliceerd door de Landelijke India Werkgroep over de slechte levensomstandigheden en beperkte bewegingsvrijheid van jonge migrantwerknemers in de kledingindustrie in de Indiase stad Bangalore.
15 toonaangevende kledingmerken voor mannen van Nederlandse bodem.
Style 15 toonaangevende kledingmerken van Nederlandse bodem. Als Nederland staan we niet per se bekend als een mode-land. Toch wisten de laatste jaren verschillende Nederlandse merken hun stempel te drukken op de internationale mode-industrie. Daarom selecteerde MAN MAN tien toonaangevende Nederlandse kledingmerken. Sommige zijn wereldwijd al een grote naam anderen nog opkomend. Wist jij dat Nederland de broedplaats was van al deze merken? 6 maanden geleden door Joris van Velzen. Amsterdamse stylist en designer Bonne Reijn lanceerde in 2014 een collectie die zo uniek en treffend was dat hij tot op de dag van vandaag hetzelfde model voert.
Overzicht kledingmerken Schone Kleren Campagne.
Merendeel 100 grootste internationale kledingmerken nog steeds niet transparant Moderne Hippies.
INSPIRATIE 24 apr 2017 2. De Fashion Revolution Transparency Index 2017 laat een schokkend beeld zien het merendeel van de 100 grootste internationale kledingmerken is nog steeds niet transparant over hoe hun kleding gemaakt wordt. Vandaag 24 april is het 4 jaar geleden dat in Bangladesh de Rana Plaza kledingfabriek instortte 1133 mensen om het leven kwamen en honderden arbeiders gewond raakten. Om hier bij stil te staan is het van 24 t/m 30 april 2017 Fashion Revolution Week.
Top 10 Duurste kledingmerken ter wereld Alletop10lijstjes.
Zou jij een tas dragen van een paar duizend euro? Steeds vaker dragen mensen dure kledingmerken. Het wordt gezien als statussymbool. Als je laat zien van welk merk je tas of schoenen zijn wil je een bepaalde luxe uitstralen. Luxe kledingmerken groeien enorm zelfs wanneer de economische markt niet zo snel gaat. Experts geloven zelfs dat de commercie in luxueuze goederen immuun is voor veranderingen in de economie. Het internationale consulting bureau Brain Company heeft de totale waarde van de luxe kledingmerken geschat of 274 miljard dollar.
Nike voert top 50 meest waardevolle kledingmerken 2017 aan.
Sportmerk Nike is dit jaar het meest waardevolle merk in de categorie kleding volgens onderzoeksbureau BrandFinance. Dit heeft het merk te danken aan ee
8 x favoriete vegan kledingmerken Vetjebol.
Zo draagt strikt gezien een veganist geen kleding die van dieren komt. Dus geen wollen truien geen leren schoenen geen zijden sjaaltjes enzovoort maar alleen vegan kledingmerken. Iedereen maakt zijn of haar eigen keuze wij hebben ervoor gekozen om veganist te zijn. Maar we dragen nog wel eens onze kleding en schoenen van voor de tijd dat we vegan waren. Dus in onze kast zijn nog een paar wollen truien en wat leren schoenen te vinden. Maar om eerlijk te zijn dragen we deze kleding en schoenen steeds minder. Nu kopen we deze producten helemaal niet meer. Dus we zijn op zoek gegaan naar vervangers en naar producten die ook nog eens eerlijk gemaakt worden.
5x bewuste kledingmerken JAN Magazine.
Monique Poolmans 5x bewuste kledingmerken. De kleding van Monique Poolmans is van Nederlandse bodem duurzaam en ook nog eens práchtig. Een betere combinatie kunnen wij niet bedenken. Alle kleding is handmade in Delft. Het is te koop in verschillende winkels maar als je online bestelt wordt het product speciaal voor jou gemaakt. Stella McCartney 5x bewuste kledingmerken. Misschien niet 100% duurzaam maar highfashion merken zouden wel een groot voorbeeld aan Stella McCartney kunnen nemen.
Grootschalige kinderslavernij bij Zuid-Indiase spinnerijen die garens produceren voor kledingmerken Duurzaam Ondernemen.
Grootschalige kinderslavernij bij Zuid-Indiase spinnerijen die garens produceren voor kledingmerken. Geplaatst op 22 december 2016. Een nieuw onderzoek door de Landelijke India Werkgroep LIW toont aan dat verschillende vormen van moderne slavernij waaronder ook kinderslavernij voorkomen in meer dan 90% van de spinnerijen in Zuid-India. Zuid-Indiase spinnerijen leveren garen voor Indiase Bengalese en Chinese kledingfabrieken die produceren voor de Westerse markt. Het rapport Fabric of Slavery onthult de schaal waarop jonge meisjes en vrouwen onderworpen zijn aan werkgevers die hun loon inhouden of hen opsluiten in door het bedrijf gecontroleerde hostels.
TROUW Kledingmerken weet wie je kleding maakt.
Erica van Doorn 1736 26 februari 2017. Hamza naait tien uur per dag aan spijkerbroeken voor kinderen in Gaziantep Turkije Hollandse Hoogte Opinie. Kledingbedrijven hebben de plicht te zorgen dat hun producten onder goede omstandigheden worden gemaakt vindt Erica van Doorn. Steeds vaker worden Syrische vluchtelingenkinderen gevonden in Turkse fabrieken die produceren voor de Europese markt. Een wijdverspreid probleem dat politieke aandacht nodig heeft maar ook daadkracht van westerse kledingmerken. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation FWF nemen hun verantwoordelijkheid. Maar het is niet genoeg.

Contacteer ons