sting kleding         

Zoeken naar sting kleding

Twee verliesleidende jaren voor The Sting.
Tessa Guntlisbergen dinsdag 22 maart 2016. Na de recente faillissementen van een aantal grote winkelketens lijkt het nu ook minder te gaan met The Sting. De kledingketen heeft al twee jaar op rij verliezen geboekt en zat in 2013 en 2014 diep in de rode cijfers. The Sting rapporteerde in 2013 een verlies van in totaal 135 miljoen euro. Het jaar daarop verbeterde het bedrijfsresultaat licht met 33 procent tot 9 miljoen euro in de min met dank aan een belastingmeevaller. Ook met de omzet ging het niet al te best over de jaren 2013 en 2014 liep de omzet met bijna 5 procent terug van 239 miljoen euro naar 230 miljoen euro.
Klacht over The Sting? Meld nu wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over The Sting in de categorie Kledingwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en het oplospercentage van The Sting en de snelheid waarmee The Sting klachten in behandeling neemt en oplost. Mocht u ook een klacht willen indienen over The Sting dan kunt u dat doen door hierboven op Klacht Melden te klikken. Meld uw Klacht over The Sting. 91% van alle klachten opgelost. Nog 27 klachten nodig voor een plaats in de categorie Kledingwinkels. 1 klachten in behandeling. Filter op Alle Klachten.
Winkelcentrum Zuidplein The Sting Winkelcentrum Zuidplein.
De deftige houten vloer de lichte muren en de statige houten kasten geven net dat deftige cachet aan de winkel. Bij de The Sting vind je van alles. Van sportieve tot chique kleding. Van goedkope tot dure kleding. Monique We hebben een groot assortiment. Er hangt van alles in de rekken dus er is voor elk wat wils. Daarom zijn onze klanten ook heel verschillend. Ook wat leeftijd betreft. Meisjes en vrouwen van 18 tot 45 jaar kopen hier hun kleren. Met name de vrijetijds nette casual en babykleding wordt veel verkocht in de The Sting. Allemaal heel modieus natuurlijkzegt Monique we zijn dan ook een winkel voor de modieuze vrouw. De tien medewerkers van de The Sting willen hun klanten zo goed mogelijk helpen.
Vind the sting in Kleding Dames op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 937 resultaten voor the sting. Truien en Vesten 100. Merkkleding Truien en Vesten 93. Spijkerbroeken en Jeans 48. Broeken en Pantalons 40. Merkkleding Blouses en Tunieken 35. Jasjes Kostuums en Pakken 32. Blouses en Tunieken 31. Merkkleding Jasjes Kostuums en Pakken 30. Merkkleding Broeken en Pantalons 23. Merkkleding Spijkerbroeken en Jeans 18. Merkkleding Jassen Winter 18.
The Sting i-Aspect.
Verdubbeling van de gemiddelde bestelwaarde. 50.000 kledingstukken per dag gepast. Voor de online webshop van kledingzaak De Sting hebben we in opdracht van MimicMe de digitale Paskamer ontwikkeld. Met de digitale Paskamer kun je online kleding mixen matchen en passen. Ook kun je de paspop personaliseren zo kun je de maten en de lengte aanpassen aan jouw persoonlijke gegevens. De digitale Paskamer is zo ontwikkelt dat deze in iedere webshop geïntegreerd kan worden. Deel dit artikel Dé crossretail-oplossing Ten Events.
Nieuwe keten voor The Sting Distrikt Nørrebro RetailNews.nl.
Nieuwe keten voor The Sting Distrikt Nørrebro. The Sting heeft een groeiplan waarbij de omzet binnen drie jaar moet oplopen van 250 naar vierhonderd miljoen euro. Het modeconcern steekt onder meer twintig miljoen euro in een nieuwe keten onder de naam Distrikt Nørrebro. Een enthousiast team bij onze inkoop wil graag net als Costes winkels openen van dit merk vertelt oprichter Herman Franzen in Het Financieele Dagblad. Distrikt Nørrebro is volgens hem basic kleding maar ook van het soort dat je naar je werk aan kunt. Het merk is al sinds 2015 bij The Sting te koop.
The Sting in Gouda Kleding Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kleiweg 44 2801GH Gouda. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over The Sting in Gouda. The Sting is een detailhandel in dames en herenkleding en aanverwante artikelen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.
Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam. Bedrijf nu anoniem bellen. De openingstijden worden opgehaald. Liguster 59 2262AC Leidschendam. Onze bezoekers over The Sting in Leidschendam. Geef een beoordeling aan The Sting in Leidschendam. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam.
Opnieuw miljoenenverlies voor kledingketen The Sting Quote.
Opnieuw miljoenenverlies voor kledingketen The Sting. 22 februari 2016 om 1429. Free Record Shop VD Halfords Miss Etam Mexx.De lijst met winkelketens die de afgelopen jaren bankroet zijn gegaan is lang. Krijgt The Sting ook te maken met een gure retailwind nu de kledingketen voor het tweede jaar op rij dieprode cijfers schrijft? Pech voor Ronny Rosenbaum en Herman Franzen. De Quote 500-leden en eigenaren van kledingketen The Sting zagen in 2014 het bedrijfsresultaat verder verslechteren tot min 135 miljoen dankzij een belastingmeevaller verbeterde het resultaat met 33% tot 9 miljoen negatief.
The Sting Openingstijden van The Sting.
83 km The Sting Diezerstraat 73-75 Zwolle. 86 km The Sting De Barones 21 Breda. Meer Kleding in Nederland. Probeer dan één van de onderstaande Kleding! 7 for all mankind store. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van The Sting. Met de filters kun je bekijken wanneer The Sting een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over The Sting openingstijden koopavonden en koopzondagen.

Contacteer ons