sting kleding         

Zoeken naar sting kleding

The Sting CYSO.
Het voelt alsof we in een team samenwerken om de zaken steeds beter te maken. Dat is echt een top samenwerking. Willem Wijnen Chief Marketing E-commerce Officer The Sting. The Sting the network of brands. The Sting is in 1982 begonnen met haar eerste modewinkel in Tilburg. The Sting is een multi-brand store en verkoopt trendy dames en heren kleding allemaal exclusief verkrijgbaar bij haar eigen winkels. Ruim dertig jaar na de opening van de eerste winkel telt de organisatie meer dan 80 winkels in Nederland België Duitsland en Engeland. In 2013 heeft The Sting haar webshop geopend en inmiddels zijn ze online actief in 19 landen met een jaarlijkse omzetgroei van 50%.
The Sting winkel Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Vestiging The Sting in Den Haag. The Sting House of Brands is een van oorsprong Nederlandse keten van kledingwinkels met filialen in de grote steden van België Duitsland Engeland en Nederland. The Sting richt zich op mannen en vrouwen via de formule The Sting. Voorheen had de retailer een aparte formule voor dames genaamd Lady Sting. De eerste vestiging werd in 1982 geopend in de Heuvelstraat in Tilburg door Herman Franzen.
Twee verliesleidende jaren voor The Sting.
Tessa Guntlisbergen dinsdag 22 maart 2016. Na de recente faillissementen van een aantal grote winkelketens lijkt het nu ook minder te gaan met The Sting. De kledingketen heeft al twee jaar op rij verliezen geboekt en zat in 2013 en 2014 diep in de rode cijfers. The Sting rapporteerde in 2013 een verlies van in totaal 135 miljoen euro. Het jaar daarop verbeterde het bedrijfsresultaat licht met 33 procent tot 9 miljoen euro in de min met dank aan een belastingmeevaller. Ook met de omzet ging het niet al te best over de jaren 2013 en 2014 liep de omzet met bijna 5 procent terug van 239 miljoen euro naar 230 miljoen euro.
Klacht over The Sting? Meld nu wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over The Sting in de categorie Kledingwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en het oplospercentage van The Sting en de snelheid waarmee The Sting klachten in behandeling neemt en oplost. Mocht u ook een klacht willen indienen over The Sting dan kunt u dat doen door hierboven op Klacht Melden te klikken. Meld uw Klacht over The Sting. 100% van alle klachten opgelost. Nog 18 klachten nodig voor een plaats in de categorie Kledingwinkels. 0 klachten in behandeling. Filter op Alle Klachten. Geen korting terwijl het wel hoort.
The Sting Openingstijden van The Sting.
83 km The Sting Diezerstraat 73-75 Zwolle. 86 km The Sting De Barones 21 Breda. Meer Kleding in Nederland. Probeer dan één van de onderstaande Kleding! 7 for all mankind store. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van The Sting. Met de filters kun je bekijken wanneer The Sting een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over The Sting openingstijden koopavonden en koopzondagen.
The sting Winkelcentrum Zaailand.
The Sting zit inmiddels meer dan drie jaar in Winkelcentrum Zaailand. The Sting heeft 80 winkels in Nederland België Duitsland en Londen. The Sting biedt exclusief 30 modemerken aan voor dames en heren. Voor iedere gelegenheid heeft The Sting het juiste aanbod. Zoek je iets om te dragen naar school of naar je werk? Of ben je op zoek naar iets nieuws om in het weekend te gaan stappen of gewoon voor je vrije tijd bij The Sting slaag je altijd.
Nieuws THE STING EIGEN LABELS Mosae Forum.
Sander Bochman de filiaalmanager noemt de merken Revelation Distrikt Seven Sisters en Ashes to Dust als enkele brands die hij samen met zijn team van 40 medewerkers graag verkoopt. Ontwerpers van The Sting ontwerpen alle kleding die we verkopen. Onze 20 leveranciers zorgen dan voor de wereldwijde productie daarvan. Sander is in 5 jaar tijd opgeklommen van oproepkracht tot filiaalmanager van de winkel in Mosae Forum die in de TOP 5 van Nederland staat. Op mijn eerste werkdag zei ik tegen de toenmalige manager dat ik ooit de manager van deze winkel zou worden! The Sting mikt op een brede doelgroep van zowel mannen als vrouwen tussen 12 en 40/45 jaar. Casual Office maar ook Clubbing outfits zijn verkrijgbaar.
Nieuwe keten voor The Sting Distrikt Nørrebro RetailNews.nl.
Nieuwe keten voor The Sting Distrikt Nørrebro. The Sting heeft een groeiplan waarbij de omzet binnen drie jaar moet oplopen van 250 naar vierhonderd miljoen euro. Het modeconcern steekt onder meer twintig miljoen euro in een nieuwe keten onder de naam Distrikt Nørrebro. Een enthousiast team bij onze inkoop wil graag net als Costes winkels openen van dit merk vertelt oprichter Herman Franzen in Het Financieele Dagblad. Distrikt Nørrebro is volgens hem basic kleding maar ook van het soort dat je naar je werk aan kunt. Het merk is al sinds 2015 bij The Sting te koop.
The Sting in Gouda Kleding Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kleiweg 44 2801GH Gouda. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over The Sting in Gouda. The Sting is een detailhandel in dames en herenkleding en aanverwante artikelen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.
Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam. Bedrijf nu anoniem bellen. De openingstijden worden opgehaald. Liguster 59 2262AC Leidschendam. Onze bezoekers over The Sting in Leidschendam. Geef een beoordeling aan The Sting in Leidschendam. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam.

Contacteer ons