sting kleding         

Zoeken naar sting kleding

The Sting Openingstijden van The Sting.
Gesloten Later vandaag Details. 83 km The Sting Diezerstraat 73-75 Zwolle. Gesloten Later vandaag Details. 86 km The Sting De Barones 21 Breda. Gesloten Later vandaag Details. Meer Kleding in Nederland. Probeer dan één van de onderstaande Kleding! 7 for all mankind store. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van The Sting. Met de filters kun je bekijken wanneer The Sting een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over The Sting openingstijden koopavonden en koopzondagen.
Waarom The Sting weer winstgevend wordt RetailWatching.
Navigeer direct naar de volgende onderdelen. Abonneren op de magazines. Waarom The Sting weer winstgevend wordt 20-02-2017. Oprichter Herman Franzen was er begin deze maand als de kippen bij om de jaarrekening van The Sting te nuanceren. Nog voordat de rode cijfers over 2015 waren ingediend bij de Kamer van Koophandel vertelde hij in de krant dat het helemaal niet zo slecht gaat met zijn modeketen. The Sting heeft meerdere ijzers in het vuur om weer te groeien. Drie jaar op rij schrijft The Sting rode cijfers.
Twee verliesleidende jaren voor The Sting.
Tessa Guntlisbergen dinsdag 22 maart 2016. Na de recente faillissementen van een aantal grote winkelketens lijkt het nu ook minder te gaan met The Sting. De kledingketen heeft al twee jaar op rij verliezen geboekt en zat in 2013 en 2014 diep in de rode cijfers. The Sting rapporteerde in 2013 een verlies van in totaal 135 miljoen euro. Het jaar daarop verbeterde het bedrijfsresultaat licht met 33 procent tot 9 miljoen euro in de min met dank aan een belastingmeevaller. Ook met de omzet ging het niet al te best over de jaren 2013 en 2014 liep de omzet met bijna 5 procent terug van 239 miljoen euro naar 230 miljoen euro.
The Sting winkel Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Vestiging The Sting in Den Haag. The Sting House of Brands is een van oorsprong Nederlandse keten van kledingwinkels met filialen in de grote steden van België Duitsland Engeland en Nederland. The Sting richt zich op mannen en vrouwen via de formule The Sting. Voorheen had de retailer een aparte formule voor dames genaamd Lady Sting. De eerste vestiging werd in 1982 geopend in de Heuvelstraat in Tilburg door Herman Franzen.
Cookiewall Het Financieele Dagblad.
The sting Winkelcentrum Zaailand.
The Sting zit inmiddels meer dan drie jaar in Winkelcentrum Zaailand. The Sting heeft 80 winkels in Nederland België Duitsland en Londen. The Sting biedt exclusief 30 modemerken aan voor dames en heren. Voor iedere gelegenheid heeft The Sting het juiste aanbod. Zoek je iets om te dragen naar school of naar je werk? Of ben je op zoek naar iets nieuws om in het weekend te gaan stappen of gewoon voor je vrije tijd bij The Sting slaag je altijd.
Nieuws THE STING EIGEN LABELS Mosae Forum.
Sander Bochman de filiaalmanager noemt de merken Revelation Distrikt Seven Sisters en Ashes to Dust als enkele brands die hij samen met zijn team van 40 medewerkers graag verkoopt. Ontwerpers van The Sting ontwerpen alle kleding die we verkopen. Onze 20 leveranciers zorgen dan voor de wereldwijde productie daarvan. Sander is in 5 jaar tijd opgeklommen van oproepkracht tot filiaalmanager van de winkel in Mosae Forum die in de TOP 5 van Nederland staat. Op mijn eerste werkdag zei ik tegen de toenmalige manager dat ik ooit de manager van deze winkel zou worden! The Sting mikt op een brede doelgroep van zowel mannen als vrouwen tussen 12 en 40/45 jaar. Casual Office maar ook Clubbing outfits zijn verkrijgbaar.
Succes Te Bontlijst The Sting gaat bontvrij Bont voor Dieren.
Marco van Muiswinkel woordvoerder van The Sting The Sting is tegen ieder gebruik van bont in de collecties zowel in kleding als in accessoires. Wij hebben dan ook besloten een strikt bontvrij beleid te gaan voeren in al onze winkels en hebben het bont dat aanwezig was laten verwijderen. The Sting is niet het eerste bedrijf dat bontvrij gaat na een actie van Bont voor Dieren. Eerder kozen Groupon Kleertjes en Perry Sport al voor een bontvrij beleid na publieke druk van Bont voor Dieren en haar achterban.
The Sting in Hoofddorp Kleding Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Marktplein 244 2132CX Hoofddorp. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over The Sting in Hoofddorp. Detailhandel in dames en herenkleding schoeisel accessoires en aanverwante artikelen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Geef als eerste een beoordeling aan The Sting in Hoofddorp.
Vind sting in Kleding Heren op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan sting. Tenson heren polo Sting top. Tenson heren polo sting de sting van tenson is een hippe polo voor heren in allerlei mooie effen kleuren! Altijd leuk op een heerlijke zomerse dag in je vrije tijd of op vakantie! De polo kun je echt altijd en overal op aan. De sting valt normaal heeft een kraag en twee knoopjes. Welke kleur polo past het. Tenson heren polo Sting top. Tenson heren polo sting de sting van tenson is een hippe polo voor heren in allerlei mooie effen kleuren!

Contacteer ons