sting kleding         

Op zoek naar sting kleding?

The Sting winkel Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Vestiging The Sting in Den Haag. The Sting House of Brands is een van oorsprong Nederlandse keten van kledingwinkels met filialen in de grote steden van België Duitsland Engeland en Nederland. The Sting richt zich op mannen en vrouwen via de formule The Sting. Voorheen had de retailer een aparte formule voor dames genaamd Lady Sting. De eerste vestiging werd in 1982 geopend in de Heuvelstraat in Tilburg door Herman Franzen.
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
Foto Jan van den Brink. Kledingzaak The Sting naar Doetinchem. DOETINCHEM Kledingwinkel The Sting komt naar Doetinchem. De modewinkel komt te zitten in de Hamburgerstraat in het voormalige pand van Miss Etam. Redactie 15-11-16 1651 Laatste update 06-02-17 1453. M 0 M 0. Stuur mij een kopie. Dit wordt bevestigd door Maré Elizen van Vastgoed Elizen uit Twello die het pand verhuurt. Een geweldige opsteker voor Doetinchem denkt Elizen.
Succes Te Bontlijst The Sting gaat bontvrij Bont voor Dieren.
Marco van Muiswinkel woordvoerder van The Sting The Sting is tegen ieder gebruik van bont in de collecties zowel in kleding als in accessoires. Wij hebben dan ook besloten een strikt bontvrij beleid te gaan voeren in al onze winkels en hebben het bont dat aanwezig was laten verwijderen. The Sting is niet het eerste bedrijf dat bontvrij gaat na een actie van Bont voor Dieren. Eerder kozen Groupon Kleertjes en Perry Sport al voor een bontvrij beleid na publieke druk van Bont voor Dieren en haar achterban.
The Sting Beoordelingen Lees www.thesting.com verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
irene komdeur is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door The Sting. irene komdeur is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door The Sting. Kleding is er erg leuk. Voor het hele gezin! We kopen er veel kleding! Ook als je een klacht hebt wordt je serieus genomen en krijg je je geld terug of er wordt mee gedacht voor een vervangend artikel! Dat is bijzonder prettig en kom je altijd weer terug bij The sting! Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf. Gepubliceerd dinsdag 25 augustus 2015.
Winkelcentrum Zuidplein The Sting Winkelcentrum Zuidplein.
De deftige houten vloer de lichte muren en de statige houten kasten geven net dat deftige cachet aan de winkel. Bij de The Sting vind je van alles. Van sportieve tot chique kleding. Van goedkope tot dure kleding. Monique We hebben een groot assortiment. Er hangt van alles in de rekken dus er is voor elk wat wils. Daarom zijn onze klanten ook heel verschillend. Ook wat leeftijd betreft. Meisjes en vrouwen van 18 tot 45 jaar kopen hier hun kleren. Met name de vrijetijds nette casual en babykleding wordt veel verkocht in de The Sting. Allemaal heel modieus natuurlijkzegt Monique we zijn dan ook een winkel voor de modieuze vrouw. De tien medewerkers van de The Sting willen hun klanten zo goed mogelijk helpen.
The Sting Openingstijden van The Sting.
83 km The Sting Diezerstraat 73-75 Zwolle. 86 km The Sting De Barones 21 Breda. Meer Kleding in Nederland. Probeer dan één van de onderstaande Kleding! 7 for all mankind store. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van The Sting. Met de filters kun je bekijken wanneer The Sting een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over The Sting openingstijden koopavonden en koopzondagen.
Nieuws THE STING EIGEN LABELS Mosae Forum.
Sander Bochman de filiaalmanager noemt de merken Revelation Distrikt Seven Sisters en Ashes to Dust als enkele brands die hij samen met zijn team van 40 medewerkers graag verkoopt. Ontwerpers van The Sting ontwerpen alle kleding die we verkopen. Onze 20 leveranciers zorgen dan voor de wereldwijde productie daarvan. Sander is in 5 jaar tijd opgeklommen van oproepkracht tot filiaalmanager van de winkel in Mosae Forum die in de TOP 5 van Nederland staat. Op mijn eerste werkdag zei ik tegen de toenmalige manager dat ik ooit de manager van deze winkel zou worden! The Sting mikt op een brede doelgroep van zowel mannen als vrouwen tussen 12 en 40/45 jaar. Casual Office maar ook Clubbing outfits zijn verkrijgbaar.
Nieuwe keten voor The Sting Distrikt Nørrebro RetailNews.nl.
Nieuwe keten voor The Sting Distrikt Nørrebro. The Sting heeft een groeiplan waarbij de omzet binnen drie jaar moet oplopen van 250 naar vierhonderd miljoen euro. Het modeconcern steekt onder meer twintig miljoen euro in een nieuwe keten onder de naam Distrikt Nørrebro. Een enthousiast team bij onze inkoop wil graag net als Costes winkels openen van dit merk vertelt oprichter Herman Franzen in Het Financieele Dagblad. Distrikt Nørrebro is volgens hem basic kleding maar ook van het soort dat je naar je werk aan kunt. Het merk is al sinds 2015 bij The Sting te koop.
Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam. Bedrijf nu anoniem bellen. De openingstijden worden opgehaald. Liguster 59 2262AC Leidschendam. Onze bezoekers over The Sting in Leidschendam. Geef een beoordeling aan The Sting in Leidschendam. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden The Sting Liguster 59 in Leidschendam.
The sting Winkelcentrum Zaailand.
The Sting zit inmiddels meer dan drie jaar in Winkelcentrum Zaailand. The Sting heeft 80 winkels in Nederland België Duitsland en Londen. The Sting biedt exclusief 30 modemerken aan voor dames en heren. Voor iedere gelegenheid heeft The Sting het juiste aanbod. Zoek je iets om te dragen naar school of naar je werk? Of ben je op zoek naar iets nieuws om in het weekend te gaan stappen of gewoon voor je vrije tijd bij The Sting slaag je altijd.

Contacteer ons